Работници и служители от дружеството „Автомагистрали – Черно море“ и „ИСА 2000“ излязоха на четвърти протест. Те се събраха пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството заради неизплатени заплати.

Група от протестиращите направи опит да влезе със сила в сградата на министерството, но полицията се намеси и до напрежение не се стигна, предаде Новини.бг.

Служителите развяват българското знаме в знак на протест заради неизплатените 37 милиона лева от държавата за ремонт на отсечката между Стара Загора и Чирпан от автомагистрала „Тракия“.

„Няма да се откажем! Платете ни изработеното!“, „Искаме си парите“, гласят плакатите в ръцете на протестиращите.

Представители на протестиращите влязоха на среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

„Ако имахме финансов ресурс, щяхме да решим веднага проблема с „Автомагистрали – Черно море“. Срещала съм се няколко пъти с ръководството на „Автомагистрали – Черно море“ АД, има много въпроси за уточняване и решаване, имаме и да плащаме“. Това коментира министърът на регионалното развитие и благоустройството арх. Виолета Комитова преди няколко дни, когато се състоя поредният протест на служителите от дружеството „Автомагистрали – Черно море“.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook