Президентът Румен Радев беше посрещнат със символите на комунизма в Стара Загора. Държавният глава поднесе венец пред паметника „Защитниците на Стара Загора – 19 юлий 1877 г.“. Камерите на БНТ уловиха, че на монумента са издълбани „сърп и чук“, отбелязва „Фактор“ бг.

Политологът Момчил Дойчев забеляза странната церемония и написа във Фейсбук: „При посещението на Румен Радев в Стара Загора се видя, че той полага венец на паметник с прясно изчегъртани голям сърп и чук. Това дори при комунизма го нямаше!“.

Жители в града пък бяха недоволни от фанфарите, с които беше посрещнат Радев. Вчера от общината обявиха, че ще спрат тържествата по случай празника на града заради кошмарите на пътя през последните дни, но очевидно не е било „удобно“ да не организират духовия да свири в чест на президента. Гражданите са озадачени от визитата на държавния глава и за кампанията, която си прави най-вероятно с държавни средства, докато в Стара Загора се чудят как да спрат черната серия от катастрофи, при които има жертви и млади хора с опасност за живота.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook