Милион и половина унгарци ще излязат на улицата в защита на Орбан и срещу третия пол на 23 октомври. Това обяви бившият конституционен съдия Георги Марков, който живее в Будапеща от години.

Мирният марш е организиран от Гражданския форум за единство, мотото ще бъде: „Няма да дадем националния суверенитет на Брюксел“.

Ето го целия пост на Георги Марков:

65 години след унгарското въстание срещу комунизма 1956 г., милион и половина унгарци ще излязат на улицата на 23 октомври 2021 г. в защита на Виктор Орбан.

Мирният марш е организиран от Гражданския форум за единство, а мотото ще бъде: НЯМА ДА СИ ДАДЕМ НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА БРЮКСЕЛ! ОБИЧАМЕ ВИКТОР, ЗАЩОТО ОБИЧАМЕ УНГАРИЯ! НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ.

БРЮКСЕЛ И СОРОС ДА ВЪРНАТ НА ВЛАСТ ФЕРЕНЦ ДЮРЧАНИ, КОЙТО ПРИЗНА, ЧЕ Е ЛЪГАЛ НАРОДА СИ СУТРИН, ОБЕД И ВЕЧЕР, И ОКЪРВАВИ ГРАЖДАНСКИТЕ ПРОТЕСТИ 2006-ТА ГОДИНА.

Унгария няма шеф! А има за премиер героя Виктор Орбан, изгонил не само съветските танкове през 1989 г., но и бил шута на Сорос от Унгария.

Какво ще пеят унгарците на това грандиозно шествие? Разбира се, „Nemzeti dal”: „Унгарски Боже, ние се кълнем, че роби няма да умрем!“

„>

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook