„С измама Румен Радев флиртува с електората си. Той продължава да воюва с Русия, въпреки че хората не искат подобна битка. Сега корабът до Камен бряг щял да бъде руски. Нали бяха окупатори? Бих го попитал защо не преименува връх Мусала на Св. Иван Рилски?“.

Това заяви пред Нова ТВ лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. Водещата обаче вкисна кандидата за президент и го попита защо говори само за Русия, а като кандидат-президент не казва нищо за България.

„Не влизайте в тези провокации. Аз съм се напатил от подобни провокацийки. Приоритетите на България са да не ставаме фронтова държава, с която да се заиграват американци или финландци. Русия е наш съюзник и трябва да си помагаме. Всички тези изкуствени санкции срещу Русия са във вреда на България“, заяви Сидеров.

„Аз съм кандидат на националистическа партия и не се притеснявам от това наименование. „Възраждане“ е копие на „Атака“. Няма нищо лошо някой да поеме щафетата. Не се притеснявам от „Възраждане“. Познавам се с Костадин Костадинов и нямам нищо против хората да го подкрепят. Това не е състезание и махленски мач на малки вратички. Ще има кой да гласува“, каза още лидерът на „Атака“.

Той коментира предишните си партньори от Обединените патриоти. Според него, е бил ракетоносител, който искал да покаже на колегите си правия път. „Опитах се да ги науча на национализъм, но те не искаха. Вие ми направихте покана, която приехте като благоволение. Не ме обявихте в анонса си“, констатира в края на разговора Волен Сидеров, който се обиди, че не го изслушват.

Водещата му припомни, че му е задала конкретни въпроси, на които той е отговарял едно и също, а накрая времето, предвидено за интервюто е приключило.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook