Честит празник на мъдростта и житейския опит. Това се казва в поздравителен адрес от кмета на Бургас Димитър Николов към всички бургаски пенсионери по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври, съобщиха от Общината.

„Този празник е чудесен повод да се спрем в забързаното ежедневие и да се поклоним пред вас, хората, от които черпим сили и мъдрост, които са ни дарили непреходни житейски ценности. На този ден отдаваме почит на мъдростта, опита и успехите, отдаваме заслужено признание на постигнатото от вас – нашите родители, баби и дядовци. Благодаря ви за вашата всеотдайност и принос в развитието на Бургас! Вие и до ден днешен продължавате да пазите българските обичаи и традиции, и участвате активно в обществения живот на Бургас“, заяви кметът Николов.

„Бъдете горди от постигнатото и продължавайте с Вашата активна дейност да допринасяте за обогатяване на културния и социален живот в нашата община. Запазете вярата си в по-доброто бъдеще и бъдете вдъхновители за поколенията след вас! Нека винаги да сте заобиколени с обичта и вниманието на любимите хора и споделяте заедно радостните моменти! Желая Ви здраве, дълголетие и достойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа“, се посочва още в поздравителния адрес.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook