„Петър Илиев беше едно от предложенията на „Има такъв народ“ за министри, ако въобще се беше стигнало до възможността „Има такъв народ“ да реализира правителство.

Това беше отдавна. Оттогава се случиха много неща.

Правителство на „Има такъв народ“ не беше съставено, а сега идват нови избори.

Дали Петър Илиев е плагиатствал ли не – ние не можем да знаем, защото нито сме специалисти, нито сме отговорни за нещо подобно, а и това е казус, който, ако въобще се е случил, е бил много отдавна, много преди да съществува „Има такъв народ“.“

Това мниние изрази във фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт.“, подчертава Трифонов.

„Ние разбираме, че огромният интерес към него всъщност е интерес към нас, към нашите решения и нашите действия, но единственото, което можем да кажем по въпроса, е:

Ти, който симпатизираш, участваш или ще симпатизираш и ще участваш в „Има такъв народ“, ти, приятелю, приятелко, с теб може да се случи това, което се случи с Петър Илиев.

Затова се налага да бъдеш перфектен“, завършва лидерът на ИТН.

Припомняме, че преди три седмици, в разгара на скандала с плагиатстването на Петър Илиев, лидерът на ИТН Слави Трифонов се закани на всички, които се интересуват от книгата му, да се „погрижи“ за тях“ и обяви, че атаките срещу Илиев са всъщност атаки срещу ИНТ. Днес от ИТН обаче се разграничиха от Петър Илиев и обявиха, че той трябва да отговаря сам за действията си.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook