„Ние идваме“ ще вземем решение дали подкрепим Румен Радев след като станат известни и другите кандидати. Не обичам състезание с един кон.

Това заяви Арман Бабикян от „Ние идваме“ по Нова телевизия.

Гледам на данните от социологическите проучвания, че отпадаме от парламента, като на моментна снимка. Ние трябва да си свършим работата, посочи той.

Работихме добре със служебните министри, надявам се, че ще можем да си партнираме с новия политически проект на Кирил Петков и Асен Василев, допълни Бабикян.

По думите му от проекта ще спечелят гражданите на България. Президентът Румен Радев е пред избори, по-добре е да гледа себе си. Тези момчета не идват родени от президентската институция, помните ли, голямата им гордост беше, че никой не им нарежда какво да правят, заяви Бабикян в отговор на въпрос дали проектът на бившите служебни министри е президентска партия.

Има една бариера, която не бива да се преминава, категоричен бе Бабикян по повод думи на Татяна Дончева за здравославното състояние на Слави Трифонов. Г-жа Дончева е мандатоносител на формацията на Мая Манолова, подчерта той.

„Ние идваме“ ще вземем решение дали подкрепим Румен Радев след като станат известни и другите кандидати. Не обичам състезание с един кон, заяви Арман Бабикян.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook