„Проектът тръгва интересно, проектът на Петков – Василев тръгва малко напрегнато“, посочи пред БНР Любомир Аламанов от Центъра за анализи и кризисни комуникации.

„Страшно много зависи от тук насетне как ще се отиграе от тук насетне проекта. Как ще се ситуира, как ще се обясни, как ще се разкаже. До тук нещо само се загатваше – предстои голямото оповестяване.

Но вече грешки не може да се допускат – от момента на оповестяването. Иначе ще отиде в негативни посоки, както стана с „Има такъв народ“.

Видяхме такива проекти докъде доведоха. Затова се надявам сега да не се повтори същата ситуация – двама политици, икономисти, които имат в момента огромно доверие, да не го изразходят безцелно, защото не са дали съдържание на доверието на хората …“ заяви Аламанов. И още:

„Силно се надявам, че това няма да е следващият лидерски проект, където хората ще имат значение, а не правилата, политиките, визиите и идеите, които искат да се реализират. Те в момента трябва да дадат съдържание, с което да изпълнят очакванията на избирателите.

България спешно се нуждае от успокояване. От нормализация даже в политическите комуникации. Хората не трябва да гласуват за лидер, за спасител. За това е добре един проект да се формира около идеи, политики и визии.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook