„Служебният премиер Стефан Янев свидетелства, че има нов проект на Кирил Петков и Асен Василев. Кирил Петков направи много добро първо впечатление на фона на ГЕРБ. Той беше глътка свеж въздух. Само че, който ти дава много хубаво впечатление или е мошеник, или след това дава тежка фира. Поне така се е случвало през последните 30 години. Има обаче червени лампи, които светят. Не може да назначиш Румен Спецов за шеф на НАП, който е завлякъл държавата с 1,6 млн. лв., прехвърляйки фирмата си на друго лице“. Това заяви журналистът Явор Дачков пред БНТ.

„Освен това, Кирил Петков излъга и продължава да лъже за двойното си гражданство. Той също така беше направил пресконференция, на която ни говореше за инвеститори за завод за електромобили. Оказа се, че става дума за албанци и за братя Домусчиеви, на които държавата да даде 35 млн. лв.

Има двама нови играчи, които се очертават много мощни. Това предизвика ревността на Слави Трифонов и на останалите. След един месец те ще отсвирят президента, защото са дошли да правят бизнес. Те приличат на пирамидите от 90-те. Кирил Петков и Асен Василев правят същито.

Този нов проект е направен за отклоняване на още гласове. Кирил Петков и Асен Василев ще вземат най-много от ДБ. ГЕРБ са твърдо срещу тях, т.е., от тях не виждам как ще вземат от електората. Очакването, че ще има огромна вълна от гласове към тях е измамна. Отсега партиите да спрат да говорят една срещу друга и след изборите да направят кабинет“, каза още Дачков.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook