Дирекцията за правата на пациентите към МЗ вече работи11/09/2021
Дирекцията за правата на пациентите към МЗ вече работи
Наказателният кодекс бе променен миналата година и предвижда и до 5 години затвор за нарушаване на противоепидемичните мерки. Ако мерките не се спазват, това ще доведе до онлайн обучение на учениците например.

Това заяви здравният министър д-р Стойчо Кацаров по Нова тв. Вероятно трябва да заведем хората, които не спазват ограниченията, в някое интензивно отделение, за да видят какво причиняват, допълни той.

Възможно е да са ме хванали без маска в Народното събрание, но това не е повод да не се носят маски. Трябва да се носят, независимо от тази предизборна дъвка с мен, коментира той снимки от пленарна зала.

Който се разболее от COVID-19, трябва да се обърне към най-близката ковид зона, стана ясно от думите на Кацаров. При необходимост лекарят ще изпише лекарства, пациентът отива в аптеката и си ги взима безплатно, уточни министърът.

Дали ще бъда част от следващото служебно правителство засяга мен и човекът, който ме назначава – президентът Румен Радев. Не сме провели още такъв разговор, каза още Стойчо Кацаров.

Източник: http://epicenter.bg//

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ХАРЕСАЙТЕ НИ ВЪВ

Facebook