И шефът на ГДБОП излетя от поста

понеделник, 31 май 2021, 12:00 ч.

Ново изчегъртване – шефът на ГДБОП Любомир Янев се раздели с поста си. Тази сутрин той събрал част от екипа и признал, че вече не им е началник, защото е преназначен.

Поискал е от екипа да не „скачат“ срещу неговото отстраняване, което втрещило всички. „Никой не е имал и най-малката идея, че ще тръгне да го защитава, а той за какво си мисли“, коментираха възмутени антимафиоти, предаде „Евроком”.

Те напомниха, че Любомир Янев е минавал за един от най-верните хора на главния прокурор Иван Гешев барабар със зам.-директора на службата Димитър Брайков. 

Няколко стратегически рокади бяха извършени в МВР, сред тях смяната на главния секретар Ивайло Иванов – сочен за другият „любимец“ на Гешев, и началникът на „Вътрешна сигурност“ Стефчо Банков.

Засега не е ясно името на новия началник, очаква се властта да обяви на кого ще заложи да управлява Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“.

http://www.bnews.bg/

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

Абонирай се за новини от 60sekundi.com

Абонирай се за ТОП ПРОДУКТИ И ОФЕРТИ от Bg-Oferta.com

Успешно се абонирахте за получаване на актуални новини

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Новините днес - 60sekundi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers like this: