Румяна Ченалова: Нужен е само още един бизнесмен и арестите са неизбежни

Мишки, крали заедно с управляващите, и алчни и страхливи. Сега е времето за смелост. Време за достойнство. Време за истина

„Това, което се случва пред комисията, извършваща ревизия на управлението на Борисовото правителство е много показателно. Залата е пълна с ГЕРБ матросовци, които са готови да проливат кръв“. Това написа в профила си във Фейсбук бившият съдия Румяна Ченалова.

„Улична журналистика се вживява на разследващ орган. Поведението на Беновска, е не само неуважително. Това е хулиганство , което осъществява всички признаци на състава на престъпление по чл.325НК. Журналисти има, но прокурорите отсъстват. Ощетени бизнесмени като Илчовски има вероятно стотици. Мълчат, стаяват се и чакат. Първи Божков разказа за рекета в милиони. Сега е Илчовски. Другите кога ще се осмелят и дали?! Мишки, крали заедно с управляващите и алчни, и страхливи. Сега е времето за смелост. Време за достойнство.

Време за истина.

Случващото се крещи колко е важно съдебната власт да е независима. Днес Илчовски трябваше да бъде разпитан от прокурор. А утре – останалите, които, както твърди Илчовски са гледали онзи позорен филм.

Нужен е само още един, който да потвърди. Само още един.

И арестите са неизбежни.

Хайде мачовци бизнесмени! Слезте от скъпите си коли и бъдете мъже! Кажете истината! Имате ли кураж или ще си останете мишки…“, пише още Ченалова.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

Абонирай се за новини от 60sekundi.com

Абонирай се за ТОП ПРОДУКТИ И ОФЕРТИ от Bg-Oferta.com

Успешно се абонирахте за получаване на актуални новини

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Новините днес - 60sekundi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers like this: