Иво Инджев: Ужасните кадри с изтезания за възпитание не са измислени в Банкя

Иво Инджев коментира актуалната в момента тема за издевателствата над бизнесмени у нас

Припомняме, че изказване на Светослав Илчовски, който е един от големите земевладелци в България, взриви обществото. Илчовски заяви, че е бил изнудван от собственик на друга фирма, представил се за говорещ от името на Борисов. Принудата била за това да продава зърно под пазарните цени. Илчовски каза, че е имал и неформални срещи с премиера в оставка, на които са му показвани сцени на издевателства над други бизнесмени с цел сплашване. Пред временната комисия в парламента, която се занимава с ревизията на действията на правителството на ГЕРБ, той спомена имената на Миню Стайков и Николай Банев.

Ето какво точно споделя Инджев в блога си  ivo.bg:

„Нямам навика да “описвам” чужди текстове, но се изкуших да добавя няколко реда към написаното от Евгений Дайнов по повод похватите на нашите управлявали близо 12 години фашизоиди, които омърсиха понятието “евроатлантик” ( което е сред най-големите им престъпления на фронта срещу беззащитната българска демокрация).

Накратко, Евгений прави паралел между излъчването на видеоклип със сцени на сексуално насилие над арестант като предупреждение за други потенциални жертви, непокорни на Фюрера от Банкя. По този повод авторът припомня заснетата с подобна цел брутална екзекуция на част от заговорниците от кръга на полковник Щауфенберг, оглавил неуспешния опит за преврат срещу Хитлер на 20 юли 1944 година. https://offnews.bg/dw/potresavashti-gledki-v-kraia-na-erata-borisov-i-shte-stava-oshte-751063.html  

На това поприще на шантажа със смразяващи кадри за назидание на потенциалните зрители не по-малко “изобретателни” са съветските другари от организацията ГРУ ( прочула се отново в наши дни по света с терористичните акции на своите злополучни агенти, разкрити вече в поне две европейски държави), която и днес си запазва названието. Беше почетена за своята 100 годишнина на 2 ноември 2018 година от Путин, произхождащ от конкурентната гангстерска съветска банда КГБ.https://bnr.bg/post/101040260/putin-pozdravi-razvedkite-ot-gru-za-100-godishen-ubilei

В книгата си “Аквариумът”, която разчупи ледовете на мълчанието около най-опасната терористична организация в света ГРУ, бившият офицер и беглец от тази шайка, подписващ се като Виктор Суворов, описа наистина ледено смразяваща сцена, несравнима с нищо подобно. Резун, както е истинското му фамилно име, разказва като въведение към книгата си как на постъпващите в редиците на ГРУ прожектират филмче на ужасите. Но не измислено, а документално. Кадрите възпитават кадрите на ГРУ в лоялност чрез демонстрация какво ги чака, ако не се подчинят.

Накратко: облечен в костюм и вързан за метална шейна грешник ( по стандартите на ГРУ) , е заснет как бавно го изгарят жив в пещ. С всички натуралистични подробности, които начинаещите кадри на ГРУ трябва да видят и да си правят сметката. Както отбелязва Суворов: идеята е, че човек може да напусне ГРУ само през комина.

Не искам да гледам клипа със сексуалното насилие над български бизнесмен. Но искам да видя онези, които са го организирали и заснели на една подсъдима скамейка с поръчителя.“

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

Абонирай се за новини от 60sekundi.com

Абонирай се за ТОП ПРОДУКТИ И ОФЕРТИ от Bg-Oferta.com

Успешно се абонирахте за получаване на актуални новини

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Новините днес - 60sekundi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers like this: