Журналист: Опитаха три пъти да ме убият, а как репресират бизнесмени, не искам и да си представям!

Аз не съм бизнесмен и не съм богат финансово, боря се само за Истината.

През 2016 г. се опитха да ме убият по особено жесток начин. Опитаха да го направят и през 2020 г. Разкрих ги, затова полицаи ме отвлякоха и против волята ми ме вкараха в Психиатрията в Бургас в изолатор под видеонаблюдение. Благодарение на съвестни лекари, психиатри и психолози, които ми правиха психиатрична експертиза и установиха безапелационно, че съм психически здрав, бях изписан след по-малко от 24 часа. Репресиите на полиция и прокуратура продължиха, като ми изфабрикуваха досъдебно производство и искаха да ми бъде извършена втора психиатрична експертиза. Това се случва заради информация за корумпиран висш магистрат, придобита при журналистическо разследване, която предоставих на президента Румен Радев в желанието си да я валидирам и превърна в публикация.

През 2021 г. съм отново следен и ми се подготвяше трети опит за убийство, в съглашение с полицаи. Разкрих ги. Не знам дали са се отказали. Искат да изглежда като нещастен случай.

В началото на годината бях обявен от МВР за национално издирване, беше ми съобщено на границата от граничните служители, когато напусках страната за един ден. Пуснаха ме да изляза от България, като ми връчиха призовка за разпит в РУ-Поморие.

Междувременно имам основателни съмнения, че съм незаконно подслушван и доказателства как ми ровят в лаптопа и телефона, за което са уведомени международни журналистически организации и Съветът на Европа.

Казвам се Стоян Тончев и съм журналист. Не искам и да си представям как репресират и рекетират бизнесмените, как ги заплашват и изнудват. Отвратително е!

Стоян Тончев

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

Абонирай се за новини от 60sekundi.com

Абонирай се за ТОП ПРОДУКТИ И ОФЕРТИ от Bg-Oferta.com

Успешно се абонирахте за получаване на актуални новини

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Новините днес - 60sekundi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers like this: