„Спутник V“ раздели парламента на русофили и русофоби

Лют скандал се разрази в пленарната зала заради руската ваксина и маските в последния пленарен ден

Дебатът дали България да взема или не прерасна в спор кой и защо носи или не маска. Предложението за внасяне на Спутник V бе внесено от БСП. То разпали геополитически спорове и раздели депутатите на рософили и русофоби, предава Стандарт

Вие отдясно заразихте сума народ на митингите, където бяхте без маски, възмути се Вежди Рашидов (ГЕРБ). И се обърна към Николай Хаджигенов „Изправи се! Мутри вън!“ с думите: „Бабаитлък ли демонстрирате?!“

Моля ви, г-н Хаджигенов, сложете една маска от уважение към г-н Рашидов„, призова председателстващата заседанието Татяна Дончева адвоката. Така Хаджигенов сложи маска.

Но на трибуната с гневно изказване излезе Георги Свиленски (БСП).

Говорите за ваксина, да ви припомня ми, че депутати на ГЕРБ идваха карантинирани на работа, за да пазят кворума на Борисов и това ставаше в присъствието на здравния министър, каза Свиленски. И съобщи, че още не е получил отговор на парламентарното питане към премиера в оставка кои са карантинираните депутати, стояли в разрез с разпоредбите в пленарна зала„.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

Абонирай се за новини от 60sekundi.com

Абонирай се за ТОП ПРОДУКТИ И ОФЕРТИ от Bg-Oferta.com

Успешно се абонирахте за получаване на актуални новини

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Новините днес - 60sekundi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers like this: