Продължава изслушването на бизнесмена Илчовски, ГЕРБ се опитаха да го спрат

ГЕРБ поискаха изслушването на Светослав Илчовски да отпадне

Лют спор между представителите на ГЕРБ и тези на всички останали партии беляза заседанието на комисията по ревизия в НС. Продължението на приключилото със скандал изслушване на агробизнесмена Светослав Илчовски беше втора точка в дневния ред, но в крайна сметка стана първа. Управляващите се обявиха остро „против“, предаде bTV

Тази комисия вече заприличва на някакъв трибунал. Имаме да изслушаме някакъв човек, като по същата логика могат още 100 да дойдат тук и да разказват своите разкази в картинки. Разбираме, че това вече е предизборно политическо шоу, което трябва да се разиграе днес тук“, заяви Дани Каназирева (ГЕРБ-СДС).

Според нея твърденията на земеделеца за преплитане на бизнес и власт нямат отношение към предмета на дейност на комисията. И допълни: „Нали осъзнавате, че за много от вас тук не един сигнал може да се внесе, не един разказ…“.

Румен Гечев от „БСП за България“ на свой ред отбеляза, че твърденията съдържат данни за щети, нанесени на бюджета.

Изнесената информация е важна извън жълтините, скандалите и личния живот на премиера – всъщност се изнесоха данни за много сериозни нарушения с участието на държавата, изнесоха се данни и че прокуратурата се използва като плашило“, коментира и съпартиецът му Явор Божанков.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

Абонирай се за новини от 60sekundi.com

Абонирай се за ТОП ПРОДУКТИ И ОФЕРТИ от Bg-Oferta.com

Успешно се абонирахте за получаване на актуални новини

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Новините днес - 60sekundi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers like this: