Борисов в интервю за L’Europeo: Аз имам лични телефони

Премиерът в оставка Бойко Борисов застава пред Любен Дилов-син и Димитър Стоянович за L’Europeo в откровено интервю, за да направи ретроспекция на управлението на партията си ГЕРБ

„Искаш ли да ти направя една хронология, защото ти ще кажеш „какво толкова„, първо, за да ти вдигне австрийският канцлер (бел.ред. Себастиан Курц) трябва да те познава иначе техните протоколи започват: ама какво иска, за какво ме търси, какво ще говорим. Аз им имам личните телефони, обаждам се на Себастиан и той казва: „Идвай във Виена, събирам другите от там ще сезираме Европейската комисия„, каза Бойко Борисов, предаде Евроком

Това е опит за тези, които тепърва претендират да са премиери, като отидат в Европа, защото аз съм ходил като главен секретар навсякъде, както и в САЩ, по много пъти. Срещите така ги подреждаха, за да отида в ЦРУ, ФБР, ДИА и Сикрет сървиз. Като кмет съм бил при всички кметове, на Ню Йорк, Лондон, Париж. Както се казва с Борис Джонсън се знаем от деца. Ей сега да поискам разговор, ще говорим. Но такива като теб интелектуалци ще кажат „Какво толкова?„.

Е, добре, какво толкова, но и на мен ми се вижда лесно да напиша като теб книга, само че не е така“, се обърна Борисов към Любен Дилов-син.

Той обясни и как се прави мнозинството в парламента. „Един подобен на вас мислител веднъж ми прави портрет и аз случайно го заслушах. Той каза, че най-силното качество на Борисов е, че той никога не лъже. Ако нещо не иска да каже, той не го казва, но не казва лъжа, с която да го хванем след това. Затова където отида казвам, че съм обещал път, мост, супер компютър, но ето ги„, каза той.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

Абонирай се за новини от 60sekundi.com

Абонирай се за ТОП ПРОДУКТИ И ОФЕРТИ от Bg-Oferta.com

Успешно се абонирахте за получаване на актуални новини

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Новините днес - 60sekundi will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.
%d bloggers like this: