Бойко Борисов: Нарочно ни държат, въпреки че са ни уволнили

„Нинова да не ни вкарва в обръщение и реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас.“

Това каза премиерът в оставка и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в Семинарията, става ясно от видеоклип, публикуван в страницата му в социалната мрежа „Фейсбук“

Вчера беше тъжна събота. ЕК и ЕС и ЕП съгласуваха една декларация, част от която бяхме и ние, с което изразихме цялата си подкрепа към президента на ЕП Сасоли, към зам.-председателя на ЕК Вера Юрова за санкциите, които им бяха наложени от Руската федерация, свързани с правата на човека. На фона на всичко това е крещящо вече мълчанието на кандидат-президента Радев, на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Още нямат реакция, иначе се изказват. За Корнелия и другите да не говорим“, посочи Борисов.

На конгрес имаме решение, че ГЕРБ коалиция с БСП няма да прави, така че уважаемата Нинова да не ни вкарва в обръщение и реторика, като знае, че е невъзможно да се прави коалиция с нас“, заяви той.

Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, за да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев. Да има собствена ЦИК и като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно ни държат, въпреки че са ни уволнили. Ние сме уволнени, но в същото време казват, че Борисов продължава да управлява. Прости им Господи, те не знаят какво правят“, допълни той.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

%d bloggers like this: