Тошко Йорданов: Този парламент повече от един месец няма да изкара

Мажоритарни избори за едни месец не могат да се направят

Още преди изборите заявихме, че ние няма да правим коалиции с партии на статуквото. Това е факт. В момента ние нямаме необходимия брой депутати за съставяне на правителство. Беше ясно, че правителство няма да правим. Оттук нататък е много близко до здравия разум, че този парламент най-вероятно няма да изкара повече от един месец, което означава, че трябва да се направи в него най-необходимото, а това е да има горе-долу нормален изборен закон за следващите предсрочни избори”.

Това заяви Тошко Йорданов след като от „Има такъв народ” върнаха връчения им от президента мандат за съставяне на правителство, предава NOVA.

Мажоритарни избори за едни месец не могат да се направят, но всички лъжи, които бяха изречени, че ИТН се отказват от мажоритарни избори вчера лъснаха, защото вчера в правна комисия единствените, които предложиха да има мажоритарен вот беше ИТН и всички гласуваха против, включително представителите на ГЕРБ, които до онзи ден знаете какви циркове разиграваха в пленарна зала”, каза още той.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

%d bloggers like this: