Илиян Василев: Овчаров се е договорил с Борисов за кабинет начело с Нинова

Да обясня, че нещо убягва на мнозина. Има свестни хора в БСП, но след като централизираха демокрацията там и Нинова е юбер алес, от нея зависят нещата и е на практика несменяема

Нинова не търси да извежда решенията след разисквания, пък каквото реши мнозинството. Тя е Слави, Бойко за БСП.

Както писах Овчаров е връзката с Борисов и сега чакайте да получи мандат, ще я видите в пълната и светлина и размах. Чакайте и да ревизират сделки, които са били полза на олигарсите на БСП и на Овчаров.

В многолетницата не са деца за да не знаят, че при толкова ограничен хоризонт за НС, няма как да влязат техните социални закони. Но са инструктирани от дългия инкасатор и неговото протеже да играят заедно с Борисов и Доган.

Ясно е че избирателен закон няма да бъде приет, както и нищо друго значимо. От гледна точка на предстоящите избори обаче и добро начало защото хората виждат очевадната истина – с тези партии на статуквото нищо не може да се получи.

Маската на Нинова падна. Тя ще затрие БСП, помнете ми думата. На следващите избори ще бъдат под 12 процента.

Виждате как реагира Вигенин – като в небрано лозе заради „лидерката“ си.

Но е добре „свестните“ в БСП да бъдат насърчавани, защото съм достатъчно сигурен че Овчаров се е договорил с Борисов за кабинет начело с Нинова с подкрепа /да не е формално коалиция/ по германски модел.

Илиян Василев

 /p>

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

%d bloggers like this: