ВМРО удариха парламента с лика на Ердоган и фес за партията на Слави

ВМРО с акция пред Народното събрание срещу безпринципната и опасна ревизия на изборните правила, които „новите“ депутати възнамеряват да гласуват и на второ четене тази седмица.

Припомняме, че вчера правната парламентарна комисия реши да има 100% машинно гласуване на следващите избори. До 2 седмици пък президентът трябва да назначи новия състав на ЦИК. Подкрепено беше и предложението да няма ограничение на секциите за гласуване в чужбина, отхвърлено бе това за гласуване по пощата на избирателите в чужбина.

Патриотите раздаваха листовки с лика на турския президент Реджеп Ердоган на народните представители. Депутатите бяха посрещнати с флаери с надпис ‘“Tesekkür ederim, Bulgaristan“. Освен листовки, патриотите ще изпратят и фес на „Има такъв народ„.

Тези изборни промени предават националните интереси на България. Увеличаването на броя на секции от чужбина ще дадат възможност Ердоган да има повече от 15 народни представители в българския парламент„, каза пред БНТ Юлиан Ангелов, организационен секретар на ВМРО.

Тези „нови“ представители на парламента обслужват Турция и Ердоган. Чрез промените в Изборния кодекс от Турция ще бъдат допуснати близо 300 000 души в посока на една партия„, допълни бившият депутат от ВМРО.

Голяма част от гласоподавателите имаха номер 9 на последните избори в секциите в Турция“, заяви Христо Иванов от Младежката организация на ВМРО, според когото гласовете от Турция са невалидни. „Масово гласуването от Турция е неграмотно, а декларациите бяха предварително попълнени, което е грубо погазване на Изборния кодекс„, разкри друг представител на МВМРО.

Патриотите ще поискат президентско вето върху Изборните промени. От ВМРО са готови на гражданско неподчинение и блокиране на границите.

Единственото, което направиха тези „нови“ хора е да си увеличат заплатите и да извършат национално предателство. Ердоган отново ще се намесва във вътрешните работи на държавата“, коментира пред Нова телевизия Александър Сиди от ВМРО.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

%d bloggers like this: