Осъдиха Георги Георгиев от „БОЕЦ“

Видинският районен съд го осъди на 5 месеца затвор с тригодишен изпитателен срок

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев вече е с присъда. Видинският районен съд го осъди на 5 месеца затвор с тригодишен изпитателен срок за това, че е проявил хулиганство, защитавайки съпругата си от пратеници на Делян Пеевски.

От организацията съобщиха: Георги Георгиев от БОЕЦ – осъден престъпник!

Днес Георги Георгиев, председател на Сдружение „БОЕЦ„, бе осъден на пет месеца затвор с тригодишен изпитателен срок за това, че през 2019г., веднага, след като БОЕЦ заведе дело срещу избора на Пеевски за евродепутат, във Видин беше изпратена банда мутри, представящи се за журналисти, които в продължение на три дни тормозеха и преследваха Георгиев, семейството и съпругата му.

Той бе осъден затова, че защити съпругата и себе си от мутрите на Пеевски и затова, че заедно с бойците има дързостта да се изправи срещу мафията в открита битка за свобода и справедливост!“.

След като излезе от съдебната зала Георги Георгиев коментира: Видинският съд ме осъди, защото защитих съпругата си от мутрите на Пеевски, които бяха изпратени като наказателен батальон и в продължение на три дни ни тормозеха и издевателстваха над нас. Така мафията се опитва да накаже своите опоненти. Така мафията демонстрира соята сила, използвайки своето най-силно оръжие, а именно съдебната система. За добро или лошо присъдата потвърждава, че в България няма справедливост. И че хората, които се борят за справедливост и свобода се вкарват в затворите. А истинските престъпници се прегръщат с прокуратурата. Искам да благодаря на моя приятел Камен Добрев /бел. ред. адвокат на Георгиев/, с който изборихме тази битка до тук. Продължаваме и разбира се, че ще обжалваме това решение“.

източник www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

%d bloggers like this: