Седмичен хороскоп 19 – 25 април 2021

Овните да действат без да проявяват слабост, а и Телците да не се предават. Близнаците ще реализират намисленото, а активните Раци ще постигнат своето

Лъвовете разполагат с реален шанс за печалба, а Девите да са внимателни и да се пазят от сложни ситуации. За Везните седмицата е успешна, каквато се очертава и за Скорпионите. Стрелците да не пренебрегват своите задачи, а Козирозите ще се реализират подобаващо. Водолеите утвърждават позициите си, а Рибите разполагат с много силни полета за изява.

Овен

Ще се възползвате от правото си на избор, но от подхода ви ще зависи до колко правилен ще е той. Готовността на Овните за решителни действия и активна делова изява, е по-скоро теоретична отколкото практична. Наложително е да се мобилизирате. Разполагате с добър шанс и не е трудно да се възползвате от него, но липсата на необходимата нагласа може да ви държи в плен на нерешителността. Нервният и напрегнат петък ще наложи влиянието си и върху уикенда. Понеделник и вторник ще са мъчителни и трудни. Сряда и четвъртък са успешни.

Телец

Нито за миг не бива да се съмнявате в полезността от усилията си. Не губете надежда, близкото бъдеще ще ви направи доволни от себе си. И при Телците се наблюдава спад в активността, което е плод на слабо концентрация при реализацията на целите или поради преждевременно преустановяване на усилията, въпреки че първоначалният подход ще е взривен. Важна цел за всички от знака е да достигнат до конкретно решение относно отказ от нещо. Трудности и нерви в петък и през уикенда. Делниците не са по-различни. Успехът и несполуката ще се движа заедно и често ще сменят местата си.

Близнаци

За щастие, предстои скоро да се измъкнете от кръга, в който чувствате, че сте попаднали. За момента Близнаците са стабилни и в личен и в делови план. Тази тенденция ще е силно изразена през седмицата и всички от зодията, които възнамеряват да реализират цел към която се стремят, следва да действат с удвоена активност. В делови план конкурентната ви способност е изразителна. Петък ще е много нервен. Събота е по-благоприятна, а неделя е успешна. Делниците ви носят успехи, но и много нерви, идващи от административно ниво.

Рак

На преден план излиза вниманието ви по бизнесделата, удоволствията и личните ви взаимоотношения. Разчитате ли на работоспособността си и демонстрирате ли я в деловите си ангажименти, седмицата ще е успешна и ще ви зарадва с чудесни делови постижения. За реализацията на целите си от делово естество, спокойно може да разчитате и на влиятелна административна подкрепа. В петък внимавайте. Носи остри кавги. Такива ще има и в събота, а неделя е благодатна. В понеделник решавате спорове. Вторник е по-труден и напрегнат, а следващите са хубави.

Лъв

Срочността на задачите ви ще наложи по-забързано темпо и в тази връзка е възможно напрежението около вас да се повиши. Лъвовете ще постигнат удовлетворителен финансов успех през периода, но за повечето от зодията въпросната реализация няма да е по причина засилена делова активност, защото леността е пленила мнозина. По-важно е да не влизате в конфликти, защото има указания, че ще последват остри неприятности. Петък е хубав и печеливш. Паричните постъпления са характерни за всички следващи дни, но и напрежението, особено през делниците, ще е повишено.

Дева

Не се притеснявайте, ако не успеете в някое свое начинание от първия път. Събитията в обществените среди са двояки и пораждат условия на нестабилност, които няма да ви притеснят или причинят неудобства и вреди, ако не влизате в конфликти с административни служители. Периодът не е добър за провеждане на преговори, защото може да станете жертви на измама. Петък ще е успешен. През следващите четири дни трябва да сте много внимателни. Заплахата за измами не е отминала. Сряда и четвъртък ще ви радват с успех.

Везни

Времето и хората от обкръжението ви са важни за приключване на започнатите задачи. Предстоящият седемдневен период е благоприятен за Везните. Определението е валидно както в личен, така и в делови план. За да осъществят целите си, мнозина ще си послужат с дяволски хитрини, които ще им осигурят успеха. Малко по-настойчиви следва да са действащите в бизнеса. За петък се очертават кавги, но не е лош.. Повече напрежение носи уикенда. Делниците са благоприятни и успешни, но бъдете по-предпазливи. Враговете ви са коварни.

Скорпион

Активно ще работите в сферите, погълнали интересите ви и ще си осигурите добри възможности за изяви. Личните и деловите ви възможности са на добро ниво за реализация на целите, което е обнадеждаващо за периода. Необходимо е да засилите предпазливостта си, за да се предпазите от коварни удари. Периодът е много добър за парични печалби. За петък се очертават нерви, но е успешен. И събота е ползотворна, но неделя ще е напрегната и неприятна. През делниците бъдете настойчиви, за да надделеете над влиянията предизвикващи нестабилност.

Стрелец

Професионалното ви развитие изисква да не спирате с подготовката си, пазарните условия налагат ускорено темпо. Много е хубаво, че преобладаващото мнозинство от Стрелците ще са много активни през периода, защото това ще им позволи да реализират повече от външните си ангажименти, но не е изключено да последва изоставане в професионалните дела. Тъй че имайте предвид рисковете. Петък може да се окаже ново начало за мнозина. Събота е чудесна, но неделя ще е доста напрегната и неприятна. Проблемен ще понеделник. Оставалите са с по-добри условия.

Козирог

Дава ви се подкрепа от Космоса и трябва да я оползотворите по най-добрия за вас начин. Преобладаващото мнозинство от Козирозите ще наблегнат на контактите през седемдневието, което е много добре защото успешно ще реализират целите си, освен че ще се оформят нови възможности за напредък. При осъществяване на служебни задачи се пазете от подлите удари на противници. Петък носи силни служебни ядове. Събота е благополучна, но неделя ще е много напрегната. Понеделник е труден, вторник е печеливш, а следващите успешни.

Водолей

Предстоят ви новости както по отношение на кариерата, така и в интимните взаимоотношения. Преобладаващата част от Водолеите са мобилизирани до крайност, и ще демонстрират значителна конкурентна мощ, за да утвърдят позициите си. Периодът ще е доста успешен за финансова реализация, но ще е по-силен за провеждане на контакти, чрез които ще реализирате свои проекти. Петък носи нерви и кавги. Събота ще е успешна, но неделя е лоша. Много напрегнат и неприятен ще бъде понеделник. Следващите делници са благоприятни и печеливши.

Риби

Ползвайки се от опита си с административни, правни и международни организации, ще разчитате предимно на себе си, от което няма да загубите. Твърде благодатен период, предоставящ чудесни възможности на Рибите да повишат заплатата си в службата, или да се реализират на ново професионално място. За безработните тази седмица предоставя силен шанс за наемане на работа. Затруднения се очертават в бизнеса поради лъжи. Успешният петък ще бъде последван от хубава събота, но неделя ще е трудна и тежка. В понеделник и четвъртък се мобилизирайте. Вторник е печеливш, а сряза е трудна.

www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

%d bloggers like this: