„Приятели“ отново се събират за нов епизод

Феновете на „Приятели“ може вече да отварят шампанското, тъй като новините за тях са страхотни

Преди дни Дейвид Шуимър заяви, че снимките на специалния епизод на сериала най-накрая ще започнат, след като бяха отменяни на няколко пъти заради пандемията, пише tialoto.bg

На 2 април, Шуимър, който игра ролята на Рос Гелър в продължение на 10 години, гостува виртуално в шоуто на Греъм Нортън и сподели няколко детайла от подготовката и заснемането. Той разкри, че заминава за Лос Анджелис само след няколко часа и ще се види с останалите членове на Великолепната шесторка. Освен Шуимър, в десетте сезона на „Приятели“, играха още Мат Лебланк (Джоуи), Матю Пери (Чандлър), Кортни Кокс (Моника), Лиса Кудроу (Фийби) и Дженифър Анистън (Рейчъл).

„След това гостуване заминавам за Лос Анджелис. Ще започнем снимките следващата седмица, затова ще се кача на самолет след няколко часа и ще се видя с всички за първи път от много дълго време“, каза Дейвид на 2 април. Попитан относно сценария и дали отново ще влезе в ролята на Рос, той отговори, че всеки един от шестимата ще бъде себе си, а не своя персонаж. „Аз ще бъда Дейвид. Нямаме сценарий. Ще бъдем истински хора“, добави актьорът.

> www.dunavmost.com

Facebook Comments Box
likeheartlaughterwowsadangry
0

Оставете коментар

%d bloggers like this: